Copiii din Coșnea – aspirația la Viață!

Această postare a fost publicată în joi 11 iunie 2020

Joi 4 iunie ne-am deplasat în satul Coșnea, jud. Bacău, cu o mașină plină de Biblii pentru copii, dulciuri, haine, jucării și rechizite.

Persoane care au dorit să rămână anonime ne-au contactat pentru a susține financiar cadourile oferite copiilor împreună cu Bibliile oferite de Societatea Biblică. Familiile staff-ului SBIR s-a ocupat de pachete.

Satul Coșnea care se află pe un drum forestier la o distanță de 20 km de o comună asfaltată, pare uitat de această lume. Pe măsură ce-l străbați întâlnești oameni simpli, muncitori cu zâmbetul pe buze. Așa l-am surprins și pe tatăl lui Eduard, Maria și Mara, încârcând împreună cu copiii o căruță de pietre. Am stat puțin de vorbă și am descoperit un om simplu și onest, care ne-a spus despre copii săi: „Din copii ca aceștia ies oameni adevărați!”. O frază rostită cu multă tărie din inima unui om care știa ce spune.

Copii săraci care nu se victimizează, obișnuiți cu munca și cu o mare determinare pentru viață. Așa i-am resimțit pe copiii adunați de Pr. Alexie la Biserica din sat.

Pr. Alexie: „Este un sat de oameni gospodari, care au învățat să nu aștepte nimic de la stat ci să-și rezolve între ei problemele.”

Așa părinți, așa copii!

 

Soc. Biblică Interconf. din România

v.3.70.0

Societatea Biblică Interconfesională din România
Calea Călărașilor 173
Bl.42, Sc.2, Ap.35, interfon 35C
030615 București
sector 3
Telefon: 0040 21 3208479
Email: sbiromania@gmail.com

Depozit SBIR
Strada Mihăileanu Ștefan 23
024021 București
sector 2
Telefon: 0040 74 0025690

Facebook YouTube Linkedin