În perioada 27-30 mai 2024, Societatea Biblică Interconfesională din România a avut plăcerea să organizeze Bible Engagement Forum, Grup 2, în București la Hotel Union.

18 persoane au participat la acest Forum (Albania, Serbia, Slovenia, Macedonia de Nord, Lituania, Polonia, Portugalia, Ucraina, România și reprezentanți ai Societății Biblice Britanice-BFBS și Societățile Biblice Unite-UBS).

A fost prezentat primul set de date ale cercetării și s-a subliniat importanța acestei cercetări complexe și a fost concepută următoarea strategie.

Au fost identificate mai multe segmente de audiență și comportamentul lor în ceea ce privește credința, prezența la Biserică și citirea Bibliei.

Pe baza acestei cercetări, Societățile Biblice naționale își pot dezvolta propriile strategii în ceea ce privește proiectele Bible Engagement.

Pentru Societatea Biblică Interconfesională din România a fost o plăcere și o onoare să găzduiească acest Bible Engagement Forum. Cu această ocazie, colegii noștri din țările participante au avut ocazia să cunoască Societatea Biblică și țara noastră.

Mulțumiri BFBS și UBS!