Proiect realizat cu sprijinul Institutului pentru Vindecarea Traumei, înființat de Societatea Biblică Americană. Proiectul cuprinde seminarii de formare pentru persoanele din Biserică care vor modera grupuri de suport pentru înțelegerea și vindecarea traumelor. Proiectul propune o abordare bazată pe psihoterapia modernă și consiliere creștină. Proiectul a început la Bucureşti în anul 2016 printr-un seminar de informare, urmat de un seminar de formare iniţială şi ulterior avansată. În urma acestor seminarii, unii participanţi au devenit moderatori de grupuri de vindecare iar alţii formatori de formatori. Proiectul a continuat prin organizarea unor noi seminarii de formare în Constanţa, Cluj Napoca, Buzău, Focşani, București, Iași și Sibiu. Materiale folosite în cadrul seminarului sunt manualul Vindecarea Traumei şi Manualul Instructorului.

Și în anii pandemiei s-a continuat proiectul în mediu online, cu grupe de vindecare, seminarii inițiale și avansate la Sibiu, Timișoara, București, Botoșani, Iași, Constanța.

În august 2021 am organizat primul seminar de formare a instructorilor pentru adolescenți. Acești instructori au format grupuri de suport cu adolescenții în: Constanța, Costinești, Eforie Sud, Cerchezu și Mangalia.